5 populaire merken voor espressomakers

Slijper

Zeker als je kiest voor een van de duurdere modellen, wil je er zeker van zijn dat je in goede handen bent.

1. Breville

De espressomakers van Breville krijgen gemengde beoordelingen, hoewel ze over het algemeen positiever zijn dan negatieve. Zelfs voor beoordelingen van hetzelfde model zullen verschillende klanten heel verschillende meningen hebben – de een zal zeggen dat hun machine een perfecte espresso maakt, terwijl een ander beweert dat de temperatuur nooit hoog genoeg wordt voor een fatsoenlijke smaak. Klachten over het verstoppen van machines en het lastig zijn om schoon te maken, leken naar voren te komen in beoordelingen van verschillende modellen, maar veel klanten zijn over het algemeen tevreden met hun Breville-espressomachines.

Breville

2. DeLonghi

DeLonghi is een bekende en vertrouwde merknaam voor veel keukenapparatuur en maakt een breed scala aan espressomachines. Van de eenvoudige betaalbare modellen aan de onderkant van de prijsklasse tot de espressomachines die in de duizenden komen, we vonden DeLonghi-recensies overal grotendeels positief. Het is duidelijk dat wat je krijgt met een espressomachine van $ 100 anders is dan wat je kunt verwachten van een espressomachine van $ 3000, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het DeLonghi-model vindt dat bij je past. Maar de meeste klanten blijken tevreden te zijn met hun keuze

3. Gaggia

Gaggia is een ander populair merk dat een verscheidenheid aan espressomachines biedt voor een breed scala aan prijsklassen. Een punt dat keer op keer naar voren kwam in de beoordelingen van Gaggia-espressomachines die we ontdekten, waren claims van duurzaamheid – veel recensenten noemden hun machines 12 jaar, 14 jaar, zelfs 30 jaar voordat het tijd was om een ​​vervanging te krijgen. Klanten prijzen ook het gebruiksgemak en de kwaliteit van de smaak. De enige klacht die een paar keer naar voren kwam, waren de verzendkosten als je een vervangend onderdeel moet kopen terwijl de machine nog onder de garantie valt, maar voor een machine die waarschijnlijk meer dan tien jaar meegaat, lijkt dat voor velen misschien een kleine prijs.

Gaggia

4. Capresso

Wederom hebben we met Jura-Capresso een populair merk dat espressomachines verkoopt die alle functies en prijzen op de markt omvatten. U kunt modellen vinden voor minder dan $ 100 en andere in de duizenden. Voor het volledige assortiment vonden we wederom overwegend positieve recensies. Veel van hun modellen worden geprezen om het gebruiksgemak en de prijs-kwaliteitverhouding. Als u een Jura-Capresso-machine ziet met de functies waarnaar u op zoek bent, is de kans groot dat u er blij mee zult zijn.

Capresso

5. Keurig

Keurig staat vooral bekend om hun koffiebrouwers voor één portie, maar ze maken wel een model dat zich richt op het maken van espressopods. Het is betaalbaar, net zo gebruiksvriendelijk als al hun andere koffiezetapparaten voor één portie, en de recensies zijn positief. Het enige dat u in gedachten moet houden als u de Keurig overweegt, is dat u alleen espresso kunt maken van Rivo-pakketjes voor eenmalig gebruik. Veel recensenten benadrukken dat ze blij zijn met de kwaliteit van de Rivo-koffie die ze hebben geprobeerd, dus als je tevreden bent met het idee van een goede espresso en niet graag wilt experimenteren met verschillende soorten, is die beperking waarschijnlijk geen probleem. kwestie.

5 populaire merken voor espressomakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top