Gebruikersbeleid

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan gerust hier contact met ons op.

Bij https://www.kadampa.nl/ is de privacy van onze bezoekers van groot belang voor ons. Dit privacybeleid document beschrijft de soorten persoonlijke informatie die wordt ontvangen en verzameld door https://www.kadampa.nl/ en hoe deze wordt gebruikt.

Logboek bestanden

Net als veel andere websites maakt https://www.kadampa.nl/ gebruik van logbestanden. De informatie in de logbestanden omvat internetprotocol (IP) -adressen, type browser, internetprovider (ISP), datum- / tijdstempel, verwijzings- / exitpagina’s en aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen rond de site en verzamel demografische informatie. IP-adressen en andere dergelijke informatie zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is.

Cookies en webbakens

https://www.kadampa.nl/ gebruikt cookies om informatie over bezoekersvoorkeuren op te slaan, gebruikersspecifieke informatie vast te leggen op welke pagina’s de gebruiker toegang heeft of bezoekt, webpagina-inhoud aan te passen op basis van het browsertype van de bezoeker of andere informatie die de bezoeker stuurt via hun browser.

Scroll to top